Nieuwsbrief - augustus 2016  

Rabobank Clubkas Campagne 2016

Het bestuur bedankt Rabobank Amerstreek, maar vooral ook de leden die hebben gestemd op onze stichting! Zij hebben ervoor gezorgd dat we weer een bedrag van € 165,75 kunnen bijschrijven op onze balans. We zullen het nuttig besteden.

Aanvang lessen cursusjaar 2016/2017

De lessen starten weer vanaf maandag 12 september a.s. Het cursusrooster kunt u vinden op onze website. Wij wensen jullie vast een gezellig en creatief cursusjaar!

PR medewerker gezocht

Ons bestuurslid Bert Bodelier heeft besloten zijn functie vanaf heden neer te leggen. Bert verzorgde de belangen van de docenten en nam tevens het PR-gebeuren voor zijn rekening. Wij vinden dit erg jammer en bedanken Bert voor al het werk dat hij voor onze Stichting heeft verricht. Het mooie nieuws is: Bert blijft wel als docent Tekenen verbonden aan De Handwijzer.
Zijn er mensen die het leuk vinden om ons bestuur te versterken en de functie van PR op zich te nemen, neem dan contact op met onze secretaris Joyce Post-Heijdeman.

Nieuwe docent Beeldhouwen en Bloemschikken

Ook hebben we jammer genoeg afscheid moeten nemen van onze docent Beeldhouwen, Peter van Goethem. We bedanken Peter voor de inzet die hij het afgelopen seizoen heeft getoond. Inmiddels hebben we een nieuwe docent bereid gevonden om de gelederen te versterken, nl. de heer Evangelos Cotrotsos. Evangelos is een man met heel veel ervaring en heeft zijn opleiding in Griekenland voltooid. Hij is woonachtig in Raamsdonksveer. Vanaf donderdagavond 29 september gaat hij de cursus begeleiden en wij wensen hem hierbij heel veel succes toe. Voor de donderdagen 15 en 22 september zal voor vervanging worden gezorgd.

Bij Bloemschikken is onze vertrouwde Daniëlle van Seeters een eigen bloemenzaak gestart. Hierdoor heeft zij helaas geen tijd meer voor het geven van cursussen. Erg jammer maar begrijpelijk. Ook Daniëlle bedanken wij voor alle jaren van inzet en enthousiasme. Als opvolgster hebben we Annemiek van der Laan bereid gevonden het stokje over te nemen. Zij heeft al veel cursussen en workshops in Hank en omgeving verzorgd. Ook haar wensen we heel veel plezier en succes toe in het geven van de cursussen.

Wisselende expositie werk cursisten in Henricusgebouw

Hiermee willen we vanaf 1 oktober gaan starten. De muren in het Henricusgebouw kunnen wel wat opsmuk gebruiken. We zijn een creativiteitscentrum en dat mag ook best getoond worden, zeker omdat het Henricusgebouw ook door externe partijen wordt gehuurd. Wat is een betere reclame dan onze cursisten hun kunstwerken te laten exposeren in het gebouw. Bedoeling is een expositie van maximaal 12 schilderijen/kunstwerken die na 1 maand gewisseld worden. Wil je een werkstuk exposeren, neem dan contact op met Ad Wensink.