Nieuwsbrief - december 2017  

Het bestuur wenst alle cursisten prettige feestdagen en een gezond en creatief 2018.


Nieuwe secretaris

Vanaf 1 november 2017 hebben wij Wim Quirijnen bereid gevonden om als secretaris aan de slag te gaan. Wij wensen hem hierbij veel succes. Wij bedanken Joyce voor al het prima werk wat ze heeft gedaan voor De Handwijzer.

Uitslag enquête

Er zijn in totaal maar 41 reacties binnen gekomen, met als eindbesluit dat we zoals gebruikelijk op koningsdag exposeren met als mogelijkheid tot verkoop.

Sjors Creatief

Ook in 2018 geven wij de basisschool jeugd van Geertruidenberg en omstreken de gelegenheid om deel te nemen aan Sjors Creatief. Deze proeflessen starten op dinsdag 20 februari van 16.00-17.30 uur met als docente Ursula.

Afval scheiden

Vanaf 1 januari willen wij alle plastic gaan scheiden. Hiervoor staat er een aparte afvalzak gereed. In dit kader is er ook al een groep gestart met het meebrengen van eigen bekers, i.v.m. duurzaamheid.
Hoort zegt het voort!

Gebruikte materialen schoonmaken

Vriendelijk toch dringend verzoek om schildersezels na gebruik goed schoon te maken van natte verf en ze voor de gordijnen of het podium te plaatsen. Ook de kunststofleggers op de tafels en de tekenborden graag schoon achterlaten.

Exposeren dokterspost

Vanaf september 2018 bestaat de mogelijkheid om weer te exposeren bij de dokterspost. Hier krijgt iedereen nog bericht over, maar houd er alvast rekening mee.