Nieuwsbrief - november 2018  
Het nieuwe cursusjaar is inmiddels al twee maanden geleden van start gegaan en het bestuur hoopt dat u ook dit seizoen weer een fijne creatieve tijd tegemoet gaat.
Het komende jaar gaat een jubileumjaar worden en dat gaan we met z'n allen vieren. Hierover gaat u nog meer horen in de toekomst!

Nieuwe bestuursleden

Het bestuur van De Handwijzer heeft dit seizoen twee nieuwe bestuursleden verwelkomd. Wim Quirijnen als de nieuwe voorzitter en Dianka Blankers, zij vervult de functie van secretaris.
Wij verheugen ons op onze samenwerking en bedanken Kees van Kaam en Ad Wensink voor hun geweldige inzet de afgelopen jaren als voorzitter en cursuscoördinator.

Nieuwe docente

Na vele jaren de schildersles op de dinsdagavond te hebben geleid bij De Handwijzer heeft Natasja i.v.m. haar werk ons verlaten als docente.
Dank je wel voor al je inzet Natasja!
Wij hebben Helma Arendse als nieuwe schildersdocente verwelkomd.

Nieuwe privacy wet

Het bestuur heeft dit seizoen de AVG toegepast voor elke cursist van de Handwijzer. De verplichte nieuwe privacywet gaat er voor zorgen dat al uw gegevens die u verstrekt aan De Handwijzer beschermd worden tegen derde partijen en niets gepubliceerd kan worden zonder uw toestemming.
Wij danken ieder voor zijn medewerking en akkoordverklaring. U kunt nu verzekerd zijn van een goede privacybescherming.

Dokterspost

De eerste schildersexpositie bij de dokterspost loopt op zijn eind en 30 november vindt de wisseling van de schilderijen plaats.
Dankzij het geweldig aantal aanmeldingen hiervoor zal de tweede ronde tot half januari duren. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de laatste expositie van het seizoen. U kunt zich hiervoor aanmelden bij de voorzitter Wim Quirijnen via e-mail.
Maar ... wie het eerst komt, het eerste maalt!

Nieuw logo

De Handwijzer krijgt een nieuw logo! Ursula Entken heeft de basis gelegd met een nieuw ontwerp voor een logo met een meer eigentijdse look.
Thea Cesar en Dianka Blankers hebben meegewerkt aan de finishing touch en zijn gezamenlijk tot een mooi resultaat gekomen.

Logo Handwijzer-2018

Wij wensen u een creatief en feestelijk nieuwe cursusjaar toe!