de Handwijzer

Aanmelden

Stichting De Handwijzer stelt zich tot doel het organiseren van activiteiten en het stimuleren van initiatieven en werkzaamheden op cultureel, educatief, creatief en sociaal gebied speciaal voor de inwoners van de regio Geertruidenberg e.o. In het prachtige Henricusgebouw te midden van Raamsdonksveer bieden wij jeugd, jongeren en volwassenen de mogelijkheid aan allerlei creatieve cursussen te volgen tegen maatschappelijk verantwoorde prijzen onder leiding van zeer gedreven docenten. Indien er behoefte is aan het opstarten van nieuwe cursussen, dan staan we open om hieraan onze volledige medewerking te geven. 

 Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan in het menu op ‘cursussen voor het cursusaanbod. Hier kunt u zich ook aanmelden. Het staat u natuurlijk ook vrij om tijdens een cursus binnen te lopen om de sfeer te proeven en informatie in te winnen. Wist u dat het Henricusgebouw zich ook bij uitstek leent voor het houden van exposities, uitvoeringen van toneelgezelschappen, het geven van workshops en vergaderingen? Neem hiervoor contact op met onze gebouwcoördinator Wim Zijlmans via het contactformulier

Aanmeldformulier

Machtiging

Door ondertekening van dit formulier geeft u toestemming aan Stichting de Handwijzer om doorlopende incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven wegens het lesgeld voor uw cursus overeenkomstig de opdracht van Stichting de Handwijzer. Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen acht weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

Contact

Vul het onderstaande contactformulier zo compleet mogelijk en wij beantwoorden uw bericht zo snel mogelijk.

de Handwijzer

Stichting de Handwijzer

Cursuslocatie
Schoolpad 2a
4941 GH Raamsdonksveer